Capacent People Group - Search - Outplacement - Assessment
Capacent People på LinkedIn
partneraftale

Med udgangspunkt i vores specialer tilbyder Capacent en partneraftale med udvalgte strategiske virksomheder og organisationer.

Partneraftalen bygger på tre grundelementer med fokus på gensidigt udbytte

  • Grundlæggende kendskab
  • Kontinuerlig dialog
  • Kvalitetssikring

Afskedigelse af en direktØr

Som bestyrelsesformand, administrerende direktør eller HR ansvarlig vil du i sjældne tilfælde være konfronteret med at skulle sige farvel til en direktør eller tung leder.

Som mange af virksomhedens andre ansatte identificerer lederen sig sandsynligvis i forholdsvis høj grad med virksomheden og alene af den årsag kan denne transition virke særdeles markant.

Til forskel for den typiske medarbejder, vil direktøren derudover være identificeret med, og i nogle tilfælde stå som ikon for virksomheden, set fra omverdenen side – herunder pressen.

Et jobskifte for en direktør eller tung leder er derfor en proces med fokus på dels at afklare egen motivation, strategi og succes i relation til andre muligheder, dels at re-brande sig selv i relation til omverdenens syn på ens potentiale.

Capacents tilgang til Executive Outplacement er unik. I en forceret og intensiveret proces tager vi afsæt i lederens umiddelbare situation, og som det første formuleres en kommunikationsstrategi og de første skridt implementeres, så grobunden for en smidig transition er på plads.

Herefter sikrer vi en ligeværdig og forretningsmæssig sparring omkring de fremtidige muligheder, en professionel, kontinuerlig og stærkt fortrolig proces, med fokus på at opnå en tilfredsstillende løsning på den fortsatte karriere til glæde for såvel lederen som den virksomhed, der var tvunget til at tage afsked med lederen.

Kontakt Capacent for en fortrolig samtale og yderligere information.

 

 

INFORMATION

Anders Lassen
Director of Executive Outplacement
Tel.: +45 5240 5590
Mail: anl@capacentpeople.dk

Jan Toft Rasmussen
Partner, CEO
Tel.: +45 4052 1030
Mail: jtr@capacentpeople.dk

 
 

 

CAPACENT A/S     •     MIDDELFARTGADE 15     •     2100 KØBENHAVN Ø     •     TEL. +45 4130 8888

 

 

CAPACENT PEOPLE GROUP A/S     •     MIDDELFARTGADE 15     •     2100 KØBENHAVN Ø     •     TEL. +45 4130 8888