Capacent People Group - Search - Outplacement - Assessment

Executive Search in English

Capacent People på LinkedIn
Vores executive konsulenter

Om Capacent Executive Search

Capacent Executive Search hjælper bestyrelser og den øverste ledelse med at rekruttere og optimere de menneskelige ressourcer på strategiske og taktiske niveau i virksomheder og organisationer. Som en Executive Search partner, udfører Capacent executive search og vurderinger.

Vi og vores internationale samarbejdspartnere har et indgående lokalkendskab over en bred front, som fokuserer på at identificere ledertalenter og ledelse expertise. Vi arbejder metodisk og ambitiøst med kundevirksomheder og kandidater.

Capacent & EXS
Capacent er medlem af EXS , en international Executive Search Partner med kontorer i mere end 20 lande. EXS opererer rundt omkring i verden, men med en stærk lokal viden, som dækker de vigtigste industrisektorer, herunder multinationale selskaber, mid-cap og nystartede virksomheder og non-profit virksomheder.

Om Capacent A/S
Capacent er funderet i de grundlæggende menneskelige ressourcer. Vores primære opgave er at give folk mulighed for at være der, hvor de er bedst. Vi hjælper dem med at udfolde deres kompetencer, til gavn for dem selv og virksomheden , uanset om baggrunden er afskedigelse eller rekruttering.

Vores viden og erfaring bevæger sig på tværs af vores forretningsområder Executive Search, Outplacement, Ledelse og Inspiration. Det giver os de grundlæggende værktøjer til at yde professionel rådgivning til virksomhedsledere og kandidater.

etik
De opgaver vi udfører, giver os adgang til oplysninger af fortrolig karakter. Disse oplysninger holder vi selvfølgelig fortrolige både under opgaveløsningen og efter opgaven er afrundet .

Vi overholder Datatilsynets regler og retningslinjer for opbevaring af fortrolige oplysninger og vi respekterer de retningslinjer, vores 4 eksterne partnere forventer af deres medlemmer.

Vores samarbejdspartnere :

 

Arbora - Global Career PartnersAssiociation of Carrer films
Videncenter for professionel personvudering

Hvis du ønsker at høre mere om Capacent og hvad vi kan gøre for dig, så kontakt en af vores eksperter

Preben Juhl Cassar
Area Director -
Executive Search

Tel.: +45 4070 4143
Mail: pjc@capacent.dk


Jan Toft Rasmussen
Partner, CEO
Tel.: +45 4052 1030
Mail:jtr@capacent.dk

 

CAPACENT A/S     •     MIDDELFARTGADE 15     •     2100 KØBENHAVN Ø     •     TEL. +45 4130 8888

 

 

Capacent GROUP A/S     •     MIDDELFARTGADE 15     •     2100 KØBENHAVN Ø     •     TEL. +45 4130 8888