Capacent People Group - Search - Outplacement - Assessment
Capacent People på LinkedIn

hr inspiration session

NÆste Inspiration hr Session afholdes I maj 2017


Arrangementet er gratissamarbejdspartnere:

Xafir Performance Systems Comwell Holte - En verden af muligheder‎
DET siger deltagerne:

"Tusinde tak for et helt fantastisk arrangement!! Jeg har indtil videre deltaget 3 gange – det har hver gang været en god oplevelse, hvor jeg har fået en masse inspiration og ny viden med hjem. Så stor ros til arrangøren og foredragsholdere. Ser allerede frem til næste HR inspirations Session..."

Bushra Khiljee
HR Konsulent, Eltel Networks

 

..."det var et meget informativt og inspirerende arrangement i meget fine rammer på Brøndby Stadion. Vi fik en helt ny vinkel på HR og den udvikling der er i process..."

Michael Dines Schlünssen
Director, Sensor ECS

 

..."jeg synes HR Inspirations Session var en god og inspirerende formiddag. Foredragsholderne kom med meget relevante indlæg om emner der er meget oppe i tiden. Emnerne var meget forskellige, men alligevel relevante for mange af os der arbejder med HR i hverdagen. Muligheden for at netværke i et uformelt miljø med andre kollegaer indenfor HR er altid meget positivt og dette er også med til at give inspiration. Tidspunktet og varigheden passer perfekt, idet man kan nå tilbage på sin pind og få noget ud af eftermiddagen. Jeg ser frem til kommende arrangementer..."

Katja Erikstrup
Director HR Denmark, Carlson Wagonlit Travel

 

..."HR Inspirations Session bød på tre forskellige, og på hvert sit felt meget vidende og inspirerende personligheder. Emnet var højaktuelt og jeg er glad for, at jeg tog mig tid til at deltage. God disponering af tid, så der også blev tid til uformelt at netværke med de øvrige deltagere. Jeg fik helt sikkert noget med hjem og vil holde øje med fremtidige arrangementer..."

Lissi Rasmussen
Nordic HR Partner, Stepstone & IT-Jobbank

 

”HR Inspiration Sessions har over flere omgange, netop som navnet antyder, vist sig at være en yderst værdifuld kilde til inspiration. Yderligere har det været forfriskende, at der har været en stor spændvidde i de forskellige oplæg der har været præsenteret, som derfor har været med til at give perspektiv og stof til eftertanke når man er kommet hjem igen. Alt dette medfører, at jeg ser frem til fremtidige HR Inspiration Sessions.”

Christian Rehder
Wunderman

 

"1000 tak for endnu et inspirerende HR formiddags seminar. Det er anden gang jeg deltager og præcis som første gang tager jeg fra Brøndby Stadion i mægtigt humør med kæmpe mod på de udfordringer vi møder i HR-hverdagen."

Lindie
Bankinvest

 

CAPACENT A/S     •     MIDDELFARTGADE 15     •     2100 KØBENHAVN Ø     •     TEL. +45 4130 8888